Mitä tarjoamme?

16651166_388583194836795_1076782978_o

LAPSILLE

Miltä näyttävät Ökörömörön jalanjäljet? Onko vuorenpeikko luolassa? Uskallatko kurkistaa? Tutusta lähiympäristöstä, vaikkapa päiväkodin tai koulun pihasta avautuu aivan uusi maailma leikin keinoin. Nallen turvallisessa ohjauksessa jokainen voi kokea seikkailun juuri oman ikätason mukaan.

 

 

 

 

 

 

_mg_9803NUORILLE

Seikkailukasvatusta metsäpäiväleirillä. Tehdään yhdessä seikkailu ja ollaan tosi eräjormia. Otetaan koko perhe mukaan, jos uskaltavat. Patikoidaan, tehdään nuotio ja paistetaan itse pyydetyt kalat. Makkaratikut jokainen tekee tietenkin itse, onnistuu kyllä.

 

_mg_6436

TYÖYHTEISÖT

Mitäpä jos työpalaveri olisikin laavulla? Voisiko olla niin, että uudessa ympäristössä tulisi uusia näkökantoja asioihin?

Tarjoamme teille oman luontonne mukaisia paketteja, kuunnellen tarpeitanne herkillä karhunkorvilla. Luonnon helmassa kiire poistuu ja suu kääntyy hymyyn. Juttelun lomassa nautitaan paikan päällä valmistettua loimulohta. Sen päälle vielä palanen Loimunallen kuusenkerkkäleipää ja oikeat nokipannukahvit – nallemaiseen tapaan laadukkaista aineksista ja laadukkaasti tarjoiltuna. Moni asia on taas niin paljon paremmin ja matka jatkuu kohti uusia visioita.

Luonto edistää sosiaalisten suhteiden luomista ja yhteisöllisyyttä sekä paljastaa jokaiseen omia vahvuuksia. Uudet ideat saavat tilaa.

 

_mg_3311