Suunnittele sinun

SUUNNITTELE SINUN HYVINVOIVA TULEVAISUUS

Suunnittele sinun hyvinvoiva tulevaisuus

Keitä me olemme?

Jenni Sirainen sairastui sisäilman toksiineista ja haitallisista kemikaaleista. Hyvinvointi ja koko elämä piti rakentaa uudestaan elämän muutosten keskellä ja uusista lähtökohdista. Millainen matka on ollut? Millaisilla ratkaisuilla hän selvisi tilanteesta ja elää tänä päivänä tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää?

Joni Hernberg sairastui työuupumukseen ja menetti sen myötä elämässään yrityksensä, omaisuutensa ja itsensä. Millainen prosessi on matka työuupumuksesta energiseen ja elinvoimaiseen itseensä?

Joni on kouluttautunut lähihoitajaksi, Green Care -ohjaajaksi sekä ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Jenni on koulutukseltaan kasvatustieteiden kandidaatti sekä opiskelee parhaillaan erä- ja luonto-oppaaksi.

Osallistumalla mukaan annamme sinulle työkaluja siihen, kuinka sinäkin voit selviytyä vaikeista elämäntilanteista ja löytää itsellesi lisää hyvinvointia parempien valintojen ja itsereflektointiharjoitteiden myötä.

 

Tule mukaan suunnittelemaan itsellesi hyvinvoiva tulevaisuus!

 

Näin voit ilmoittautua mukaan:

Lähetä sähköposti osoitteeseen loimunalle@gmail.com.

Kirjoita otsikoksi ”suunnittele sinun” ja kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, erityisruokavaliosi/allergiat sekä mikä sinut sai lähtemään mukaan.

Saat vastausviestissä maksutiedot sekä lisää tietoa viikonlopusta. Ilmoittautumisesi rekisteröidään, kun maksutiedot näkyvät tilillämme.

 

Tarjoushinta 90€ voimassa vuoden loppuun. 1.1.2020 alkaen hinta 129€.

Kysy myös majoitustarjousta!