Nallekoti

kuva talostaAikaa ajatuksille, tilaa hengittää

Tammelan Riihivalkamassa luonnon keskellä, rauhallisella paikalla, sijaitseva Nallekoti tarjoaa muun muassa tilapäishoitoa ja leiritoimintaa lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Tarjoamme lisäksi hyvinvointipäiviä ja -viikonloppuja erilaisille asiakasryhmille. Nallekodin avara ja esteetön alakerta toivottaa tervetulleeksi myös erityistä tukea tarvitsevat, kuten pyörätuolilla kulkevat asiakkaat ja vieraat. Haluamme Nallekodissa huomioida myös hajusteherkät asiakkaat: pyrimme hajusteettomaan toimintaympäristöön. Majoitustilaa löytyy 6 makuuhuoneen verran.

Nallekodin keskeisimpiä  toimintaperiaatteita  ovat  luonnossa  toimiminen, siellä liikkuminen ja retkeileminen sekä luonnon hyvinvointivaikutuksista nauttiminen.

Nallekodin toimintaa ohjaavia arvoja ovat:

1. R a k k a u s

  • Asiakkaita kuunnellaan ja autetaan heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden.
  • Nallekodissa tehdään työtä isolla sydämellä jokaisessa tilanteessa.

2. R o h k e u s

  • Nallekodissa ei ole ongelmia, on vain asioita, joihin etsitään ja löydetään yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja.
  • Nallekodissa uskalletaan muuttua, muuttaa ja kehittää toimintaa tarpeen mukaan.

_CHE5972

Olen Loimunallen perustaja Joni Hernberg. Tällä hetkellä Loimunalle tekee yhteistyötä kuntien ja kaupunkien kanssa muun muassa erilaisten luonto-ohjausryhmien merkeissä. Loimunallen Nallekoti on selkeä jatkumo luontotoiminnan kehittämisen ja kokonaisvaltaisen toiminnan laadun parantamisen kannalta. Koulutukseltani olen Green Care -ohjaaja, lähihoitaja sekä ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Kanssani Nallekodin palveluita on toteuttamassa erä-ja luonto-oppaaksi opiskeleva kasvatustieteiden kandidaatti Jenni Sirainen. Jennin taustasta ja elämästä voi käydä lukemassa www.susikoti.fi._20190918_131712