Heimoneuvosto 2020

 

Lasten hiihtolomaleiri Heimoneuvosto 2020 järjestetään Tammelan Riihivalkamassa ma 24.2 – ke 26.2. Leiri on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja järjestetään päiväleirinä klo 9-17. Leiripäivien aikana saamme kokea metsäseikkailua ja luontotoimintaa, joka vahvistaa niin vuorovaikutustaitoja kuin erätaitojakin. Päivän seikkailut päättyvät aina heimoneuvoston kokoontumisella nuotion äärelle, jossa pysähdymme kuulemaan mietteitä, jotka mieleemme päivän päätteeksi syntyvät. Käymme läpi päivän haasteita ja toimintaa sekä keskustelemme siitä, millaisia tuntemuksia ne ovat meissä herättäneet. Huomaamme, kuinka olemme päivän aikana onnistuneet yhdessä.

Leiripäivien aikana tarjoilemme lounaan ja välipalan. Hinta 145€ / osallistuja. Saman perheen lapset saavat sisaralennuksen, jolloin hinnaksi jää 125€ / lapsi. Emme tarjoa majoitusta, vaan päiväleirin päätteeksi huoltajat hakevat lapsensa pois ja tuovat taas seuraavana aamuna klo 9.00 alkavalle leiriohjelmalle.

Leirin järjestää Loimunalle Joni Hernberg yhdessä Jenni Siraisen kanssa. Joni on kouluttautunut lähihoitajaksi, Green Care -ohjaajaksi sekä ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Jenni on koulutukseltaan kasvatustieteiden kandidaatti sekä opiskelee parhaillaan erä- ja luonto-oppaaksi.

Yrittäjällä on voimassa toiminnan vastuuvakuutus.

 

Ilmoittautuminen mukaan Heimoneuvosto 2020 -leirille:

Huoltaja täyttää alla olevan ilmoittautumislomakkeen. (Tai halutessaan lähettää lomakkeen tiedoilla varustetun sähköpostin otsikolla Heimoneuvosto 2020 osoitteeseen loimunalle@gmail.com). Vuorokauden sisällä lähetämme annettuun sähköpostiosoitteeseen suuntaa antavan päiväleiriohjelman ja ohjeen sekä maksutiedot. Kun maksu näkyy tilillämme, saat vahvistuksen sitovasta ilmoittautumisesta. Tervetuloa Heimoneuvosto 2020 -leirille!

Huom. Koska meille on tärkeää, että jokainen lapsi leirillä tulee nähdyksi ja kuulluksi, on paikkoja avoinna leirille vain 12.

Täytä ilmoittautuminen nyt ja varmista lapsesi pääsy hiihtoloman leirille!

Ilmoittautumislomake:

Heimoneuvostoterveisin,

Joni Hernberg ja Jenni Sirainen